Zomaar wat tips

Huisarrest? Knutsel samen met de kinderen een ‘duizendklapper’, laat de hond lekker zoeken, scheuren en ruim met elkaar de rommel weer op!
De duizendklapper bestaat uit een doos gevuld met lege wc-rollen, keukenrollen, al dan niet dichtgevouwen en voorzien van lekkere snoepjes of een deel van het voer. Eierdozen kunnen ook gebruikt worden!Verstop wat extra lekkers onderin.IMG_2760

Nog geen Pasen, maar een hardgekookt eitje (met schil en al) gaat er altijd in. Leuk om te kijken hoe jouw hond er mee aan de slag gaat! Leuke foto of een filmpje? Graag!

 

Toevallig bij het opruimen een oud tennisracket gevonden? Of is de gootsteenmat aan vervanging toe? En er ligt vast ook nog wel ergens een oude fleecedeken. Knip deze in stroken en maak een mooi snuffelspeeltje voor je hond. Als we minder kunnen lopen, is het een goed idee om de hond zijn voer uit het snuffelkleed te laten zoeken. Dat kost energie en geeft meer voldoening dan de bak leeg schrokken.

snuffelracket

 

Reageren? Graag!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s