Heeft u ook zo’n drukke pup?

Lees over de noodzakelijke behoefte aan rust van de opgroeiende pup en de negatieve invloed van te weinig rust op zijn ontwikkeling en leergedrag!  De uitdrukking: ‘Maak geen slapende honden wakker.’ is er niet voor niets!

Rust is nodig om iedere indruk te verwerken en mentaal en lichamelijk te groeien. Na een dag (of zelfs een uur) vol indrukken (en dat zijn er heel veel in het leven van een pup) is het nodig goed, diep en ongestuurd te slapen!Pip na de wandeling

Lees hier verder of open de printversie 2015 Drukke pup
20151004 Dierendag 002

Reageren? Graag!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s