Cursus Hond in Zorg afgerond

Veel geleerd tijdens de cursus Hond in Zorg van Stichting Contacthond. De hond kan een hulpmiddel zijn waar andere therapieën geen succes hebben. Maar het inzetten van een hond moet wel meerwaarde hebben en het dierenwelzijn moet voorop staan!

Goede voorbereiding en heldere afspraken over spelregels, veiligheid en hygiëne zijn uiterst belangrijk. Met een vooraf besproken realistisch doel, een geschikte hond en een ervaren hondenbegeleider, die de geringste (stress)signalen van zijn hond kan waarnemen zijn prachtige resultaten te bereiken.20151115 cursus Hond in Zorg

Reageren? Graag!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s