Waterwerk voor beginners

Sonja Verhoef van Coach je hond organiseerde op 24 juli 2016 een workshop Waterwerk voor beginners in Nieuw Vennep.

IMG_3628

Een prachtig wandelgebied, mooi weer, 5 heel verschillende honden tussen de 13 weken en 5 jaar oud. Amy was de echte waterrat, de andere honden hadden nooit gezwommen of vonden het eng. Sonja zorgde voor passende oefeningen voor elke combinatie en op één hond na zwommen ze allemaal. Met behulp van een waterbroek kon zij ook IN het water honden begeleiden.

Amy en ik oefenden vooral op een toestemmingscommando en om de dummy ook bij een oever met bijna ondoordringbaar riet terug te halen. Amy stonk na afloop vreselijk, dus thuis moest ze ook nog onder de tuinslang. Geen wonder dat ze ’s avonds enorm luidruchtig lag te dromen!IMG_3650

 

Maar het was leuk en leerzaam!

Reageren? Graag!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s