Voer en beloningsbrokjes

Vaak wordt er gevraagd naar goed voer en naar aantrekkelijke beloningsbrokjes. In allebei is heel, heel veel keus!

Voer is er in alle vormen, maten, soorten en samenstellingen en welk voer  het beste past bij een hond is vaak moeilijk vast te stellen.
Bij het geven van ‘vers’ voer, dus rauw vlees, is het bijzonder belangrijk ook te zorgen voor alle overige stoffen die nodig zijn voor de gezondheid.  Normaal gesproken haalt de hond voedingsstoffen uit vlees, huid en haar, botten en ingewanden, dus uit meer dan alleen vlees!
‘Droge’ brokken hebben het voordeel dat de samenstelling constant en goed uitgebalanceerd is: de hond krijgt alles wat hij nodig heeft.

Afhankelijk van ras, grootte, leeftijd, dagelijks energieverbruik, eventuele. allergieën en uiteraard ook het budget kan dan een voersoort worden gekozen.

Goede ervaringen zijn bekend met de voersoorten van Brit. Bij www.gezondedierensnack.nl is dit voer te bestellen en het wordt per post thuis afgeleverd. Klanten van Hond en Kompas krijgen korting! Vraag naar de voorwaarden.

Beloningssnoepjes moeten aantrekkelijk zijn, zodat de hond er voor wil werken. En als je altijd met dezelfde brokjes wordt beloond,  dan verlies je wel eens de motivatie!

Dus varieer eens met blokjes kaas of een tube smeerkaas, komkommer, tubes zalmpasta,  likjes hondenpindakaas, gedroogd runderhart, gedroogde lever of andere (‘natuurlijk’) snacks die sterk ruiken en erg aantrekkelijk zijn. Door moeilijke oefeningen met zoiets lekkers te belonen gaat leren heel snel!!

Kijk voor gezonde en erg lekkere snacks – ook in allerlei probeerverpakkingen – op www.speurlijn.nl . Ook bij deze webshop krijgen cursisten van Hond en Kompas korting.

 

Reageren? Graag!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s