Vervolgcursus afgesloten

Vandaag was bij Werkgroep De Ruyter in de hallen van Cas Zwaan de zesde en laatste les van de vervolgcursus.img_4813 De eerste lessen waren nog buiten in het warme zonnetje, maar de laatste lessen waren we wat blij met de hal!

Uiteraard is de ene combinatie en beetje beter hierin en de andere weer in iets anders, maar er is steeds een supergoede band tussen begeleider en hond. De jonge dames die hebben meegedaan verdienen een extra groot compliment!

Alle foto’s staan in dit album.

 

Reageren? Graag!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s