Lekker samen aan de slag

In plaats van een wandeling was er dit keer een lesje ‘van alles en nog wat’ in het strippenkaartprogramma. Een paar gezamenlijke oefeningen en allerlei spelletjes en stations met wiebelkussens, hindernissen en een opstapje.
Het zonnetje werkte volop mee, zodat het een vrolijke les werd waar iedereen van genoot. De jongste kinderen vermaakten zich met het niet gebruikte materiaal en maakten ‘een barbecue’ van het plateau, wat later weer nodig was voor de oefeningen.

Wilt u ook eens mee doen met zulke losse lessen en wandelingen?
Bekijk hier het programma: 2017 apr mei strippenkaart programma

 

Reageren? Graag!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s