Certificaat voor Senna

De twee laatste puppylessen van Berner Sennen Senna hebben we samengevoegd in één wandelles in de duinen.

Allerlei oefeningen in een omgeving vol met prikkels en afleidingen zoals andere honden, konijnenkeutels en nog veel meer. Als de oefeningen goed en zelfs steeds beter gaan, dan is dat een compliment waard.

Senna leerde steeds sneller eerst even contact te zoeken voor er weer iets leuks ging gebeuren.  En al ging het ‘hier komen’ soms even met een omweggetje, het lukte wel. Als we stiekem de andere kant op liepen keek Senna eerst even keek of we echt niet terugkwamen en dan duurde het niet lang meer voordat ze in volle vaart terug kwam rennen!

Het certificaat is welverdiend. En nu op naar de vervolgcursus!

IMG_0938
Marjan Hartevelt en Senna

Reageren? Graag!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s