Bijzondere honden

Alle honden zijn bijzonder. Elke hond heeft wel iets, waardoor zijn ‘baas’ de hond nooit meer kwijt wil. En elke hond heeft trouwens ook wel iets waar we minder blij mee zijn. Maar meestal compenseren de vrolijke, gezellige, nuttige en leuke eigenschappen van een hond die nadelen ruimschoots!

Sommige honden worden opgeleid voor een speciale rol, denk bijvoorbeeld aan alle assistentiehonden: voor blinden- en slechtzienden, voor mensen met lichamelijke beperkingen, voor mensen met PTSS of kinderen met autisme.

 

En soms komt een hond in een gezin als extra gezinslid, soms met een achterliggende gedachte van een positief effect. In deze blog (‘Rennen’) wordt zo’n situatie op indringende wijze beschreven.

DSC03465

Reageren? Graag!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s