Mag een kind de hond uitlaten?

Met veel dank aan Cindy van Dorst van Dierbare Ontmoetingen. Zij beschrijft in dit artikel heel duidelijk waar je allemaal over kunt nadenken voor je een kind alleen met jouw hond naar buiten laat gaan!

Een leeftijd in jaren zegt niet altijd iets, het gaat veel meer om het kunnen dragen verantwoordelijkheid, het kunnen overzien van situaties en het overwicht, zowel letterlijk als figuurlijk! Luistert de hond naar het kind. en hoe zit het met de verhouding van het lichaamsgewicht van de hond en van het kind?

Reageren? Graag!

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s